BDR staat voor Beauty Defect Repair. Deze innovatieve kuurmethode is een techniek die de huid intensief jonger maakt en geschikt voor iedereen van elke leeftijd.

Het DOEL van BDR behandelingen is het huidbeeld en de totale huidfuncties zichtbaar verbeteren.

  • Deze methode verbindt de meest uiteenlopende werkingsmechanismen, die als de tandwielen van een machine in elkaar grijpen. De behandeling begint met een verandering van de epidermis, zodat stoffen beter kunnen binnendringen en de weerstand tot een minimum wordt teruggebracht.
  • Dan volgt de perforatie van de bovenste lagen van de epidermis. Micro-naaldjes openen alle lagen van het huidoppervlak, die een belangrijke barrière zijn voor het transport van werkstoffen door de epidermis. Deze methode is zo zacht, dat er geen levende cellen of capillairen kapot worden gemaakt.
  • De diffusiebarrière wordt pijnloos geminimaliseerd. Hierdoor kunnen, in combinatie met andere apparatieve behandelingsprocessen de werkstoffen diep penetreren. De BDRdrukpuntmassage zorgt voor zuivere energie, die in de bloedvaten circuleert en het weefsel voedt. De massage is zeer weldadig, ontspannend en stimulerend.
  • De methode beperkt zich niet alleen tot uiterlijke resultaten. De natuurlijke processen van de huid worden geactiveerd. De speciale lymfemassage leidt tot een zeer sterke afvoer van afvalstoffen. Een intensieve uitscheiding van slakken en stofwisselingsproducten wordt versneld en de opslag daarvan in het weefsel verminderd. Er is een optimale synthese tussen een manuele behandeling, moderne werkstoffen en high-tech.

Hoe werkt BDR?

  • Duur: Afhankelijk van de gekozen specifieke behandeling
  • Prijs vanaf 37,50 euro